Direct contact? Bel: 085 - 330 1866

HomeContactHouseHunting Almere

HouseHunting Almere

Markerkant 1310
1314 AN Almere
085 - 330 1866
Bereikbaar tussen 9:00 - 17:00
Stuur ons een bericht
HouseHunting Almere verhuur en vastgoedbeheer

Dé makelaar voor verhuur & vastgoedbeheer in Almere en omgeving!

Een professionele werkwijze, gecombineerd met een flexibele aanpak en hands-on mentaliteit zijn de kernwaarden van HouseHunting Almere verhuurmakelaardij. 

Stuur ons een bericht

HouseHunting Almere, onderdeel van HouseHunting Nederland met 20 kantoren, biedt verhuur- en vastgoedbeheer diensten voor Particuliere verhuurders, Vastgoedbeleggers & Projectontwikkelaars. Dit op het gebied van:

Onze expertise

Via onze landelijke formule is onze expertise uitgegroeid tot expat verhuur en hebben we in ons netwerk o.a. diverse relocation bureaus en internationale bedrijven. Met name de multinationals in Amsterdam en detacheringbureaus voor professionals in- en rondom Almere zorgen voor een interessante toestroom van Expats.

Ook de goede openbaar vervoer aansluitinging met Amsterdam en de toenemende bedrijvigheid trekken veel woningzoekende naar de regio.  Al onze woningadvertenties worden met professionele foto's, woningvideo's, Nederlandse & Engelse omschrijvingen kwalitatief en zeer toegankelijk aangeboden voor ook de expat doelgroep.

Onze regio

We zijn actief in het verhuren van woonruimtes in Almere en omstreken. (o.a. in Almere Poort, Almere Haven, Almere Stad, Almere Buiten, Almere Hout,  Lelystad, Zeewolde en Harderwijk). Naast verhuur aan expats zijn onze huurders ook Nederlandse personen die de woning hebben verkocht in verband met de goede verkoopprijs en nu tijdelijk willen huren, een nieuwbouw woning hebben gekocht in Flevoland en zich alvast in de regio willen vestigen of professionals die in verband met werk in de regio moeten zijn.

Wij verhuren zowel gestoffeerde als gemeubileerde woonruimtes in allerlei prijsklassen, zoals appartementen, eengezinswoningen, villa’s maar ook studio’s. De huurtermijnen variëren van short stay vanaf twee maanden tot onbepaalde tijd.

Stuur ons een bericht

Ewout Jansen
Ewout Jansen
Verhuurmakelaar
+31(06) 55 414 004
Amando Kuiper
Amando Kuiper
Verhuurmakelaar
+31(0)6 207 005 63
Jelmer Wielema
Jelmer Wielema
Assistent Verhuurmakelaar
+31 (0)6 307 82 857
Marja van de Laar
Marja van de Laar
Mw. Beheer Administratie
+31 (0)73 - 613 13 22
Waarom kiezen voor HouseHunting?
  • Hands-on mentaliteit
  • Persoonlijke aanpak
  • Full-service Vastgoedbeheer
  • Professionele foto's
  • Expat gericht

Klanten beoordeelden ons met een:

Verhuur of beheer van uw woning?
Meld uw woning direct aan bij HouseHunting Midden-Nederland
Contact opnemen