Direct contact? Bel: 085 - 330 1866

HomeBeoordelingen

Beoordelingen HouseHunting Midden-Nederland

26 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.8/10
Meavle Rosé
Meavle Rosé - Hilversum
10/10
Toegevoegd op 30 oktober 2019

Er werd vriendelijk en doortastend hulp geboden in het zoeken van en passende woning. Hierbij werd er goed geluisterd naar de wensen om te zorgen dat er een passende woning gepresenteerd zou worden. Het contact verliep soepel en snel. Een prettige ervaring!

Eliran Natan
Eliran Natan - Breukelen
10/10
Toegevoegd op 29 oktober 2019

HouseHunting 't Gooi are reliable, professional, and always willing to help. although we had a lot of demands for our house they did their best to help us! Thank you!

Pim Lorje
Pim Lorje - Hilversum
10/10
Toegevoegd op 22 oktober 2019

Vriendelijke lui die weten waar ze het over hebben.

Sandeep Patnaik
Sandeep Patnaik - Hilversum
10/10
Toegevoegd op 15 oktober 2019

I had a great experience with the agency. I was helped by Amando and Betty who are very professional and have a good knowledge of the real estate market. They also helped me to apply for official documents such as the housing permit and ultimately were instrumental in finding a really good house which I enjoy now. I highly recommend the agency to both locals and expats! Thanks again guys!

Iliana Misichroni
Iliana Misichroni - Utrecht
8/10
Toegevoegd op 19 september 2019

Nice environment, good service, nice food

Piotr Kosytorz
Piotr Kosytorz - Utrecht
10/10
Toegevoegd op 29 augustus 2019

Hele goede service. Ik werd zeer snel en professioneel geholpen.

Pepijn Haselhoff
Pepijn Haselhoff - Hilversum
10/10
Toegevoegd op 2 juli 2019

I've had a very pleasent, fast responsive and positive experience with Amando Kuiper from Househunting. They are in my opinion the most professional realtor in 't Gooi area.

Angelique Hoogenhoud
Angelique Hoogenhoud - Abcoude
10/10
Toegevoegd op 14 mei 2019

Snel Deskundig en luisteren goed wat je wilt
Fijne mensen om mee te werken

Duco La Rivière
Duco La Rivière - Leusden
10/10
Toegevoegd op 25 april 2019

HouseHunting Midden-Nederland heeft ons prima geholpen met de verhuur van onze woning. Zij ontzorgen je compleet en je hebt geen zorgen over wie er in je huis komt. Ook fijn dat ze voor ons de huurder hebben ontvangen en met hem het hele huis hebben gecheckt. Dat geeft een vertrouwd gevoel. HouseHunting Midden-Nederland verzorgt ook het beheer van onze woning dus als het tussentijds nodig is kunnen we een beroep op hen doen. Van harte aanbevolen!

Serhan
Serhan - Nieuwegein
9/10
Toegevoegd op 17 april 2019

Ontzettend tevreden, goede inzet! Na advies en hulp zijn beide ruimtes nu goed verhuurd, dank nog.

Waarom kiezen voor HouseHunting?
  • Hands-on mentaliteit
  • Persoonlijke aanpak
  • Full-service Vastgoedbeheer
  • Professionele foto's
  • Expat gericht

Klanten beoordeelden ons met een:

Verhuur of beheer van uw woning?
Meld uw woning direct aan bij HouseHunting Midden-Nederland
Contact opnemen