Direct contact? Bel: 085 - 330 1866

HomeBeoordelingen

Beoordelingen HouseHunting Midden-Nederland

30 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.8/10
Charlotte
Charlotte - Bangkok
9/10
Toegevoegd op 5 februari 2020

Wij hebben ons huis via Househunting Utrecht (locatie Zeist) verhuurd omdat wij tijdelijk in het buitenland wonen. Househunting heeft ons van goed en eerlijk advies voorzien, en heeft vervolgens in korte termijn een huurder conform onze voorwaarden gevonden. Ook na de bemiddeling was het contact met Househunting prettig en kwamen zij de gemaakte afspraken na. Wij zijn zeer tevreden en hebben onze woning zojuist voor de tweede keer via hen te huur gezet.

Gabriel Ramirez
Gabriel Ramirez - Utrecht
10/10
Toegevoegd op 4 februari 2020

I was having a lot of issues trying to find a place in the Netherlands. Enter Ewout and Anna. Three days later, I got a beautiful house in Utrecht. There's no way to go wrong with them!

Tarik Jillal
Tarik Jillal - Utrecht
9/10
Toegevoegd op 23 januari 2020

Topper

Martine Zeeuw van der Laan
Martine Zeeuw van der Laan - Utrecht
10/10
Toegevoegd op 21 januari 2020

Nu twee maal via Househunting Utrecht een zeer nette huurder voor mijn huis gevonden zonder dat ik mij zorgen hoefde te maken over de staat van het huis of het al dan niet tijdig ontvangen van de huur.
Daarbij schakelt de organisatie zeer snel en vult het de klant goed aan voor wat betreft de wensen en behoeften.

Tot slot zijn zij na plaatsing ook nog altijd bereikbaar en zeer welwillend voor eventuele vragen te beantwoorden of incidenten adequaat en prettig op te lossen. Fijn toegankelijk bedrijf om zaken mee te doen!

Meavle Rosé
Meavle Rosé - Hilversum
10/10
Toegevoegd op 30 oktober 2019

Er werd vriendelijk en doortastend hulp geboden in het zoeken van en passende woning. Hierbij werd er goed geluisterd naar de wensen om te zorgen dat er een passende woning gepresenteerd zou worden. Het contact verliep soepel en snel. Een prettige ervaring!

Eliran Natan
Eliran Natan - Breukelen
10/10
Toegevoegd op 29 oktober 2019

HouseHunting 't Gooi are reliable, professional, and always willing to help. although we had a lot of demands for our house they did their best to help us! Thank you!

Pim Lorje
Pim Lorje - Hilversum
10/10
Toegevoegd op 22 oktober 2019

Vriendelijke lui die weten waar ze het over hebben.

Sandeep Patnaik
Sandeep Patnaik - Hilversum
10/10
Toegevoegd op 15 oktober 2019

I had a great experience with the agency. I was helped by Amando and Betty who are very professional and have a good knowledge of the real estate market. They also helped me to apply for official documents such as the housing permit and ultimately were instrumental in finding a really good house which I enjoy now. I highly recommend the agency to both locals and expats! Thanks again guys!

Iliana Misichroni
Iliana Misichroni - Utrecht
8/10
Toegevoegd op 19 september 2019

Nice environment, good service, nice food

Piotr Kosytorz
Piotr Kosytorz - Utrecht
10/10
Toegevoegd op 29 augustus 2019

Hele goede service. Ik werd zeer snel en professioneel geholpen.

Waarom kiezen voor HouseHunting?
  • Hands-on mentaliteit
  • Persoonlijke aanpak
  • Full-service Vastgoedbeheer
  • Professionele foto's
  • Expat gericht

Klanten beoordeelden ons met een:

Verhuur of beheer van uw woning?
Meld uw woning direct aan bij HouseHunting Midden-Nederland
Contact opnemen