Direct contact? Bel: 085 - 330 1866

Home > Beoordelingen

Beoordelingen HouseHunting Midden-Nederland

20 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.9/10
Pepijn Haselhoff
Pepijn Haselhoff - Hilversum
10/10
Toegevoegd op 2 juli 2019

I've had a very pleasent, fast responsive and positive experience with Amando Kuiper from Househunting. They are in my opinion the most professional realtor in 't Gooi area.

Angelique Hoogenhoud
Angelique Hoogenhoud - Abcoude
10/10
Toegevoegd op 14 mei 2019

Snel Deskundig en luisteren goed wat je wilt
Fijne mensen om mee te werken

Duco La Rivière
Duco La Rivière - Leusden
10/10
Toegevoegd op 25 april 2019

HouseHunting Midden-Nederland heeft ons prima geholpen met de verhuur van onze woning. Zij ontzorgen je compleet en je hebt geen zorgen over wie er in je huis komt. Ook fijn dat ze voor ons de huurder hebben ontvangen en met hem het hele huis hebben gecheckt. Dat geeft een vertrouwd gevoel. HouseHunting Midden-Nederland verzorgt ook het beheer van onze woning dus als het tussentijds nodig is kunnen we een beroep op hen doen. Van harte aanbevolen!

Serhan
Serhan - Nieuwegein
9/10
Toegevoegd op 17 april 2019

Ontzettend tevreden, goede inzet! Na advies en hulp zijn beide ruimtes nu goed verhuurd, dank nog.

Frederico Affini
Frederico Affini - Bussum
10/10
Toegevoegd op 30 maart 2019

I received a job offer to move from Brazil to the Netherlands and was looking for an apartment in Bussum. Found HH 't Gooi from funda.nl. Amando Kuiper was very helpful in getting everything in place for me, even with me being in Brazil. So I got the keys for the apartment on my second day in the Netherlands. I recommend HH 't Gooi for anyone moving to the Netherlands and planning to live in the 't Gooi region.

J.A. van der Griend
J.A. van der Griend - Bussum (Gooisemeren)
9/10
Toegevoegd op 25 februari 2019

Ik heb mijn woning voor 24 maanden verhuurd. Verbluffend hoe snel dat gerealiseerd was. Binnen één week zowel op hun site en op Funda geplaatst, inclusief met professionele foto`s, alsmede verhuurd!

Dit alles tegen een goede prijs. Het persoonlijke contact met de makelaar de Heer Kuiper spreekt mij zeer aan! Goede afspraken gemaakt die ook nagekomen zijn.

Kortom HouseHunting('t Gooi) heeft mij uitstekend bediend.


Bussum 25-02-2019

Matthijs van der Leeuw
Matthijs van der Leeuw -
10/10
Toegevoegd op 6 december 2018

We hebben via House Hunting Utrecht ons huis voor 6 maanden onderverhuurd. Voor een goede prijs hebben ze foto's gemaakt, het huis op enkele sites online gezet, en ons geadviseerd over het hoe en wat van je huis verhuren. Ook de bezichtigingen werden door House Hunting goed geregeld. We hadden binnen twee weken een geschikte huurder, en alle contractuele afhandelingen verliepen erg snel en soepel. We hebben hierdoor een zorgeloos half jaar gehad. Zeker een aanrader als je een tijd je huis wil onder verhuren!

Hernan Osorio
Hernan Osorio - Hilversum
9/10
Toegevoegd op 22 november 2018

Great attitude and smooth process.

Thanh Nguyen
Thanh Nguyen -
10/10
Toegevoegd op 18 oktober 2018

Bedankt Ewout en Anna voor de fijne samenwerking. Ik heb de perfecte huurder gevonden voor mijn woning. Aanrader als degenen die goede service zoeken met een persoonlijke touch.

Anoniem
Anoniem - -
10/10
Toegevoegd op 6 oktober 2018

Fijne makelaar. Zeer persoonlijke benadering door Ewout en Anna. Altijd op tijd, komen afspraken na en denken goed mee wanneer er zich onverwachte moeilijkheden voor doen. HouseHunting besteedt voor verhuur veel zaken uit aan HHPM. Helaas laat HHPM soms wel wat steken vallen, maar met een belletje naar Ewout wordt dit vaak snel en goed opgelost. Al met al kijk ik terug op een fijne samenwerking!

Waarom kiezen voor HouseHunting?
  • Hands-on mentaliteit
  • Persoonlijke aanpak
  • Full-service Vastgoedbeheer
  • Professionele foto's
  • Expat gericht

Klanten beoordeelden ons met een:

Verhuur of beheer van uw woning?
Meld uw woning direct aan bij HouseHunting Midden-Nederland
Contact opnemen